Testimoniale
Mystery Person
{

Vă mulţumim tuturor pentru tot parcursul avut pănă acum împreună.

Apreciem efortul conducerii pentru menținerea calității procesului educațional şi sprijinul constant acordat părinților din comunitate.

În egală măsură apreciem implicarea cadrelor didactice de la grădiniță până la școală, pentru adaptarea la nevoile diferite ale copiilor şi comunicarea cu părinții. Şi nu în ultimul rând, strânsa legătura cu doamna asistentă, care întâmpină cu căldura şi blândețe copii zilnic la școală.

Va dorim să mmențineți visul şi misiunea vii, să ccontinuați să fiţi pilonul educației Montessori în Iași, pentru a oferi cât mai multor copii experiența necesară primilor pași în educație.

Va mulțumim mult pentru aceasta călătorie.

Familia Istrate
Mystery Person
{

Faceți lucruri extraordinare şi vă felicitam pentru asta! Meda s-a simţit foarte bine în MSI şi a învățat multe lucruri. Am apreciat mult faptul ca țineți foarte aproape de metoda Montesstori. Mult succes in continuare!

Diana Mocanu
Mystery Person
{

Încă de la început, Ilinca a primit sprijinul necesar unei acomodări ușoare. Multe mulțumiri celor 3 educatoare, Alexandra, Ștefana şi Violeta, pentru modul în care s-au comportat cu Ilinca şi cum au avut grija de ea. Pe parcursul șederii Ilincăi la MSI, am observat aproape zilnic noi achiziții în materie de vorbire, dar şi abilități şi asta doar datorita educatoarelor care se îngrijesc de copii într-un mod foarte bun şi frumos aplicat special pe nevoile fiecărui copil în parte.

Toate cele 3 educatoare dau dovada de un calm ieșit din comun, de multă înțelegere în ceea ce privește nevoile copiilor şi ştiu să abordeze cu succes situațiile în care se regăsesc zi de zi împreună cu copii din grupă.

Vă mulțumim pentru tot ce ați făcut cu şi pentru Ilinca şi vă asigurăm că veţi avea parte doar de recomandări bune din partea noastră.

În speranţa că ne vom mai întâlni în MSI, va dorim un nou an şcolar plin de reușite şi bucurii.

Ilinca, Ana, Bogdan (şi Catinca) Tînjală