Politică de livrare

LIVRARE

Produsele ASOCIATIA “ONE FOR HOPE” vor fi livrate prin curierat rapid (FanCourier).

Perioada standard (medie) de livrare este cuprinsă între 1-4 zile lucrătoare.

De sărbători, în perioadele de reduceri, fenomene meteo extreme, calamități, situații excepționale, termenul de livrare se poate prelungi independent de noi.

Orar livrare

Prin curierat, comenzile onorate de curier vor fi livrate de Luni până Vineri între orele 9:00-18:00 la adresa menționată în comandă. Zilele de weekend și sărbătorile legale nu sunt considerate zile lucrătoare. Odată plasat produsul în responsabilitatea firmei de curierat, ASOCIATIA “ONE FOR HOPE” nu își asumă întârzierile ce pot interveni pe parcurs.

Costuri

Costul standard al transportului prin FanCourier este calculat automat la introducerea adresei de livrare.

Primirea coletului

Destinatarul va primi coletul pe bază de semnătură. La primirea acestuia este recomandat ca produsele să fie verificate și refuzate în cazul în care nu corespund comenzii inițiale sau sunt deteriorate.

Retururi

În cazul în care comanda trebuie anulată înainte de livrare, te rugăm să ne contactezi la adresa contact@montessori-iasi.ro sau la numarul de telefon 0744-793.789 pentru a analiza starea comenzii. Dacă aceasta nu a fost înca trimisă spre producție, solicitarea poate fi onorată. În caz contrar, ne rezervam dreptul de a reține suma și a continua livrarea produselor. În cazul în care comanda a fost deja livrată, comanda nu mai poate fi anulată.

Solicitările repetate de retur de către același client sunt considerate abuz.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzi ulterioare de la clienții care nu iși revendică coletele în termenul maxim de 7 zile de la curier sau care refuză coletele la primire. 

Politica de anulare comandă

 

În cazul în care doriți anularea unei comenzi, trebuie să notificați imediat ASOCIATIA “ONE FOR HOPE”. Anularea trebuie să aibă loc telefonic la numarul de telefon 0744-793.789, pentru a evita eventualul timp de așteptare din email sau mediul social. În momentul anulării avem nevoie de numărul comenzii.  

Dacă anularea este acceptată, nu se aplică nicio taxă suplimentară de anulare. Comenzile deja expediate nu vor fi rambursate. 

În cazul în care anularea a fost solicitată la timp și ASOCIATIA “ONE FOR HOPE” a acceptat anularea comenzii, vă vom returna sau re-credita debitul dumneavoastră cu suma totală în termen de până la 7 zile lucrătoare. 

ASOCIATIA “ONE FOR HOPE” poate anula o comandă dacă produsul nu este disponibil pentru orice motiv imputabil platformei sale. În acest caz, vă vom transmite o notificare, dacă este cazul, și vă vom returna orice plată efectuată. 

Comanda efectuata de către Utilizator, poate fi anulată, fără nicio notificare prealabilă și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:
a) Neacceptarea de către banca emitenta a cardului Utilizatorului, a tranzacției, în cazul plății online;
b) Invalidarea tranzactiei de către procesatorul de carduri agreat de societatea noastră, în cazul plății online;
c) Datele furnizate de către Utilizator, pe Platformă sunt incomplete și/sau incorecte;