Bine ai venit!

Trei fetiţe pentru care părinţii şi-au dorit nu numai educaţie la nivel de excelenţă, ci şi un sistem de educaţie care să le ghideze copiii către atingerea propriului lor potenţial. Un sistem care să urmeze copiii, pe parcursul planurilor de dezvoltare, în mod natural, născând în ei dorinţa de cunoaştere şi implicare în tot ceea ce înseamnă tradiţii, cultură şi lumea înconjurătoare.

Doi educatori Montessori dedicaţi în misiunea lor de a ghida copiii şi de a oferi comunităţii înapoi ceea ce ei au primit pe parcursul formării lor, dar şi în anii de experineţă în lucrul cu cei mici. Alături de ei, alţi 12 colegi minunaţi.

Părinţi care au avut încredere în noi atunci când am promis că vom oferi educaţie de calitate cu drag şi cu responsabilitate, aşa cum oferim şi copiilor noştri.

Aşa a început povestea noastră, aici la Iaşi, în septembrie 2016.

Misiunea pe care am ales să o ducem la îndeplinire este să-i educăm pe copiii dumneavoastră la fel cum îi educăm pe copiii noştri – aceasta este promisiunea noastră.

Părinţii care ne sunt alături şi ne sprijină, au ajutat la creşterea comunităţii MSI, lucru care ne dă de înţeles că suntem pe drumul cel bun! Continuăm să creştem şi să oferim educaţie Montessori de calitate, având speranţa că vom contribui, prin educaţia copiilor la o lume de mâine mai bună!

Vă aşteptam deci să ne cunoaştem şi, impreună să oferim copiilor acces la moştenirea Mariei Montessori, cel mai de preț dar ce poate fi oferit unui copil, deoarece nu îşi va pierde niciodată valoarea.

Cu drag,
Echipa MSI