Editura Montessori Iași

Despre Editura Montessori Iași

Bine ați venit la Editura Montessori Iași, parte integrantă a Montessori School of Iași, unde pasiunea pentru educație și dezvoltarea armonioasă a copiilor se îmbină perfect cu inovația și tradiția. Lansată din dorința de a sprijini părinții, educatorii și copiii în călătoria lor educațională, editura noastră se dedică publicării de materiale de înaltă calitate, adaptate principiilor și metodei Montessori.

 

Ce ne face speciali?

  1. Materiale Educaționale Inspirate de Maria Montessori

La Editura Montessori Iași, fiecare carte și resursă educațională este concepută pentru a reflecta filosofia Montessori, ghidând copiii către descoperirea și dezvoltarea propriului potențial. Publicațiile noastre sunt create pentru a stimula curiozitatea naturală a copiilor și a le oferi un mediu de învățare care să le susțină creșterea intelectuală și emoțională.

  1. Colaborare cu Experți în Educație Montessori

Colaborăm îndeaproape cu educatori Montessori certificați și specialiști în dezvoltarea copilului pentru a ne asigura că fiecare material publicat este atât informativ, cât și practic. Fie că este vorba de ghiduri pentru părinți, manuale pentru educatori sau cărți pentru copii, produsele noastre sunt gândite pentru a oferi sprijin și inspirație comunității Montessori.

  1. Angajamentul Nostru față de Calitate și Accesibilitate

Ne dedicăm oferirii de resurse accesibile și de înaltă calitate. Credem că educația Montessori ar trebui să fie la îndemâna tuturor, motiv pentru care ne străduim să menținem prețuri accesibile și să facem materialele noastre disponibile cât mai larg posibil.

Povestea Noastră

Înființată în septembrie 2016, Montessori School of Iași a fost creată cu scopul de a oferi educație Montessori de excelență copiilor din Iași și nu numai. Inspirată de principiile Mariei Montessori și de dorința de a contribui la o lume mai bună prin educație, școala noastră a crescut și s-a dezvoltat, ajungând să includă acum și o editură dedicată.

 

Oferta Noastră

Editura Montessori Iași oferă o gamă variată de publicații:

  • Cărți pentru copii: Povești și activități inspirate de metoda Montessori, menite să stimuleze imaginația și învățarea activă.
  • Ghiduri pentru părinți și educatori: Resurse practice și teoretice pentru a sprijini implementarea metodei Montessori acasă și în sălile de clasă.
  • Materiale didactice: Seturi educaționale și materiale de lucru care să completeze și să îmbogățească experiența Montessori.

 

Vizitați pagina editurii pentru a descoperi mai multe despre noi și pentru a explora colecția noastră de publicații. Împreună, putem crea un viitor mai luminos pentru copiii noștri, bazat pe învățare, respect și iubire pentru cunoaștere.

 

Cu drag,

Echipa Montessori Iași

Contactează-ne

Address

Sos. Stefan cel Mare si Sfant nr. 49
Municipiul Iasi, Judetul Iasi

Program

Luni – Vineri : 8am – 5pm