1. Primul pas în vederea înscrierii este consultarea Manualului Părinților şi a Calendarului MSI, existente pe site în secțiunea “Multimedia”. Dacă după lecturarea Manualului doriți să aflați mai multe lucruri despre noi sau să căutați răspunsuri la întrebări la care Manualul nu vă poate răspunde, următorul pas ar fi completarea formularului de înscriere online sau trimiterea solicitării dvs. pe adresa de email inscrieri@montessori-iasi.ro, în vederea stabilirii unei întâlniri individuale.

2. Al doilea pas este vizitarea grădiniței prin stabilirea unei întâlniri de comun acord, cu directorul educațional, în măsura în care există locuri disponibile. În cazul în care locurile sunt complet ocupate, familiilor li se oferă un loc pe lista de așteptare, iar şedința individuală va fi programată dacă apare un loc disponibil.

Prioritate au familiile a căror copii sunt deja înscrişi în cadrul MSI, urmând ca după centralizarea cererilor interne să apelăm famiile aflate pe lista de aşteptare.

Toți părinții care au completat formularul de înscriere sau au trimis e-mail pe adresa inscrieri@montessori-iasi.ro, sunt introduşi în baza de date şi sunt notificați în cazul în care sunt evenimente la care pot participa, chiar dacă nu au copiii înscrişi în cadrul MSI (Ex. – Ziua Porților Deschise, seminare dedicate părinților etc.).