CUM POŢI SĂ TE IMPLICI?

Ajutorul şi suportul oferit celorlalți este ceea ce copiii învață să ofere începând de la clasa Toddler până la clasa elementară, aici, în cadrul MSI.

Generozitatea în ceea ce priveşte timpul alocat activităților din cadrul MSI, talentele pe care le puteți împărtăşi cu noi, resursele pe care le puneți la dispoziƫie, sunt daruri pe care noi, aici, la MSI, le prețuim. Elevilor noștri le place să-și vadă părinții activi în clasă și interacționând cu personalul și părinții colegilor pe care îi cunosc. Există multe moduri prin care puteți contribui în cadrul comunității:

– participare activă la organizarea evenimentelor

– acordarea de sprijin educatorului de la grupă prin confecționarea materialelor

– participarea la proiecte de înfrumusețare, amenajare şi întreținere a şcolii

– suport oferit pentru strângerea de fonduri

– oferirea de servicii pe care le poate oferi compania la care lucrezi

– supravegherea copiilor în grădină, pe perioada timpului petrecut afară după-amiaza

– participarea în programul “Educația părinților”: organizarea de seminarii, zile de lectură, voluntariat și participarea la evenimente

– participarea la excursii ca însoțitor

– participarea la evenimente speciale, piese și alte proiecte de la clasă

 

Viagra è la medicina della nuova generazione, molte farmacie online offrono la possibilità di acquistare pagina senza ricetta a prezzi economici. Il principio attivo è controindicato nelle persone che prendono i farmaci che contengono nitrati, i TCA furono sviluppati nel periodo di grande sviluppo della psicofarmacologia nei primi anni cinquanta.