CUM POŢI AJUTA?

De ce trebuie MSI să strângă fonduri?

În acest an, 90% din bugetul de funcționare al MSI va fi finanțat cu banii din taxa de școlarizare.

Cheltuielile, cum ar fi construcția și amenajarea noului sediu, instruirea pedagogilor, nu sunt finanțate din taxele de școlarizare. Aceste cheltuieli pe care nu le putem acoperi din veniturile pe care le încasăm, sunt uneori foarte greu de susținut şi de multe ori întârzierile la plata taxelor de şcolarizare ne face această sarcină şi mai grea de îndeplinit.

 

Plătesc deja. De ce ar trebui să particip la Fondul MSI?

Din nou, taxele nu acoperă în totalitate costul de funcționare al MSI. Instituția noastră depinde de generozitatea familiilor din comunitate pentru a ne ajuta să continuăm activitatea, fără a renunța totuşi la standarde. Da, creșterea taxei de școlarizare sau diminuarea cheltuielilor ar rezolva această problemă, dar MSI se angajează să ofere acces la o educație de calitate prin păstrarea unei taxe cât mai accesibile.

 

Cât se așteaptă MSI să ofer?

Sperăm ca fiecare familie să poată găsi o modalitate de a participa la creşterea şcolii noastre în conformitate cu mijloacele de care dispune. Contribuțiile, de orice fel, sunt apreciate. Sperăm că fiecare familie din cadrul MSI va contribui cu o sumă cât te mică pentru ca micuƫii lor să poată avea acces în continuare la o educație de calitate.